Några ord från rektorn

Rektor Helena VirsénHej!

Jag heter Helena Virsén och är rektor för Ansgargymnasiet.

När jag träffar elever och de frågar om gymnasiet så brukar jag ställa dem en fråga:

Vilken framtid vill du ha?

För ditt val av gymnasium formar din framtid.

Vill du tillbringa dina tre gymnasieår på en plats med mycket hög lärarbehörighet och där lärarna är engagerade och villiga att ta dig dit du vill?

Vill du vara på en plats som kännetecknas av en kristen värdegrund, utveckling av varje elevs potential och ett internationellt perspektiv på studierna?

Vill du komma till en skola som väl förbereder dig som vill gå vidare till högskolor och universitet?

Vill du komma till ett gymnasium som ger dig redskapen att lyckas i din framtid?

DÅ SKA DU VÄLJA ANSGARGYMNASIET!

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Welcome to The New School athletics program. Our sports program is a great way for students to enjoy the spirit of competition in a safe, structured environment, while using their talents to strive for success and excellence at a high level.

I’m looking forward to working together with you and your child this season and future seasons.

Open house

If you cannot visit during an Open House, we welcome families for a personal tour. Contact the Admission Office or call 609-986-1702 to schedule an appointment.

• One
  • Two

Families love ED

Students start on the right foot

Graduate empowered

P: 609–986–1702
F: 609–924–2364
Assistant Head of School and Strategic Advancement

Daily menu signs are posted at the beginning of all meal lines. Items offered as a part of lunch are listed within the grain, protein, milk, fruit and vegetable spaces on the menu board.

Daily menu signs are posted at the beginning of all meal lines.